Het is weer bijna zover! De OPEN KAMP DAGEN 2018!
Dit jaar van 14 september tot en met 16 september.

Beste ouders,

De leiding is samengesteld, we kunnen het nieuwe scoutsjaar dus bijna beginnen.

13-14-15 april 2018

JIN MOL WEEKEND

De jongverkenners hebben er dit jaar weer een geweldige editie van de carwash opzitten!
​Doordat de zon mooi aanwezig was op zaterdag 14 april zijn er enorm veel klanten komen opdagen.

Zaterdag 14 april zijn de verkenners op tocht gegaan naar de leemputten in Volkegem.
Ze vroegen er al een heel jaar naar en de leiding vond dat ze dat wel eens verdienden.

Dames en Heren, het is zover!
De Nieuwbouwsite is officieel toegankelijk!.

Throwback naar OKD 2017:
​'Etentje voor jou en 10 vrienden met Wouter Vanderstraten als chef kok en zaalpersoneel, dit allemaal bij jou thuis of een locatie naar keuze.

Afgelopen weekend was het tot grote spijt van de leden geen activiteit in Ename. De leiding daarentegen had wel een activiteit, namelijk Leidersweekend.

Kerstmarkt Ename.
Zondag 17 december 17 zijn we terug te vinden op de kerstmarkt in Ename. We verwelkomen jullie graag vanaf 14u aan ons standje thv het museumplein.

Het is het seizoen voor liefdadigheid en naastenliefde en ook Scouts Ename gaat hier gebruik van maken.